NYHETSARKIVET
16 apr 2018 12:25
Casimir Lindholm ny vd och koncernchef för Eltel
Sex år efter att han lämnade uppdraget för fastnät och som Sverigechef för Eltel Networks gör nu Casimir Lindholm comeback som vd och koncernchef för bolaget.

– Det är en intressant och stor utmaning att ta sig an Eltel. Jag känner bolaget väl och de är inne i en spännande fas just nu, säger Casimir Lindholm, som närmast kommer från vd- och koncernchefsjobbet på finska Lemminkäinen Oyj, som nyligen fusionerade med YIT.

"Vi är mycket glada att Casimir har accepterat erbjudandet att bli ny vd för Eltel. Han har lång erfarenhet från tjänste- och projektdrivna organisationer och har visat att han är en stark ledare med förmåga att vända verksamheter och uppvisa goda resultat. Det är också positivt att han känner Eltels kunder väl, vilket innebär att han snabbt kommer att komma in i sin nya roll på Eltel", säger Ulf Mattsson, ordförande i Eltel, i en kommentar.

Lemminkäinen har de senaste åren växt mycket starkt och Casimir Lindholm kommer att ta med sig flera erfarenheter från tiden i det bolaget till Eltel.

– Lemminkäinen var också en spännande utmaning att ta sig an när jag kom dit. Det handlade om att få saker på plats och sedan utveckla affären för att få bolaget att visa tillväxt, säger Casimir Lindholm.

Casimir är styrelseledamot i Uponor Oyj och Hartwall Capital Oy Ab. Håkan Kirstein kommer att fortsätta i sin roll som vd och koncernchef fram tills dess att Casimir Lindholm tillträder.
TIPSA EN VÄN
Mats Sjödin
chefredaktör Telekomnyheterna
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561