NYHETSARKIVET
4 okt 2018 12:44
Fibertjänst: Pamica blir bra partner för vår omsorgssatsning
Bolaget Fibertjänst, som har fokus på att hjälpa operatörer att tillhandahålla fiberanslutningar, överger nu den marknaden och lägger istället fokus på tjänster inom omsorgssektorn och i samband med det tar man in Pamica som huvudägare i bolaget. Det säger bolagets vd Fredrik Lerigon, till Telekomnyheterna med anledning av gårdagens affär där Pamica förvärvar en majoritet i Fibertjänst.

– Fibertjänst har idag en liten organisation med duktiga medarbetare som alla har lång erfarenhet av telekombranschen. I samband med att fiberutbyggnaden nu är i absoluta slutfasen så kommer vi att fokusera allt mer på framtidens tjänster, framförallt inom omsorgssektorn. Här tror vi att Pamica är en perfekt partner för oss, säger Fredrik Lerigon till Telekomnyheterna.

Det är ganska exakt ett år sedan Telekomnyheterna kunde avslöja att Fibertjänst planerade att starta ett bolag som ska hjälpa vård- och omsorgstjänstebolag.

Fredrik Lerigon vill i dag inte kommentera vad bolagets planer för framtiden är utan hänvisar till Pamicas vd Jan-Olof Svensson, som inte har gått att nå under förmiddagen i dag.

"Vi är just nu ute och letar efter en lämplig partner, framförallt en kommunikationsoperatör, som kan hjälpa till att lyfta ut alla de bolag och små entreprenörer med olika tjänster, till stadsnäten och fibernäten runtom i Sverige", sade Fibertjänsts marknadschef Anders Steen, till Telekomnyheterna för ett år sedan.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561