NYHETSARKIVET
7 nov 2018 12:07
Jesper Hedblom tar över som vd för Dialect efter Bodil Prising
Det blir Jesper Hedblom som tar över vd-jobbet för Dialect efter Bodil Prising. Det meddelar bolaget i dag.

Det var i september i år som Bodil Prising meddelade att hon har för avsikt att ställa sin tjänst till förfogande, men ändå finnas kvar i Dialects advisory board.

Nu står det alltså klart att det blir Jesper Hedblom som tar över vd-jobbet. Han kommer närmast från Telia Company AB där han varit Vice President, Head of Group Commercial. Innan det har Jesper Hedblom haft seniora ledarroller inom både Telenor och Tele2 samt varit medgrundare till ett internationellt spelbolag, där han ansvarat för den kommersiella verksamheten.

"Jesper förenar ett dokumenterat gott ledarskap med en stark kommersiell drivkraft och besitter dessutom ett gediget teknikkunnande, vilket gör honom mycket väl lämpad att leda Dialect framåt. Vår strategi bygger på att utveckla erbjudandet inom telefonilösningar, parallellt med att öka fokus på molntjänster och IT. Tillsammans med Jesper siktar vi på att göra Dialect än mer attraktivt för våra kunder och medarbetare", säger Kristian Jönsson, styrelseordförande för Dialect, i en kommentar.

Jesper Hedblom tillträder den 1 februari 2019.
TIPSA EN VÄN
Mats Sjödin
chefredaktör Telekomnyheterna
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561