NYHETSARKIVET
9 maj 2019 11:43
Netmore ökar intäkterna, men förlusterna fortsätter att stiga
Netmore ökade under Q1 2019 intäkterna från 1,1 till 2,9 miljarder kronor, främst beroende på förvärven av Blink Services och Omnipoint. Resultatet efter skatt sjönk dock med ytterligare 500 miljoner jämfört med Q1 2018. I samband med rapporten lämnar vd Rikard Slunga över styret till Erik Hallberg.

"Under kvartalet har arbetet med implementering av koncernens nya strategi och satsning på IoT marknaden fortskridit. Med anledning av förvärven och den nya strategin pågår ett internt samordningsarbete i syfte att utvinna synergier och sätta gemensamma målbilder. Ett arbete som kommer att intensifieras under närmaste tiden", skriver Rikard Slunga i sitt sista vd-ord.

I samband med rapporten definierar Netmore även sin nya strategi och de fyra huvudsegmenten: Städer och kommuner, Fastighetsägare och utvalda industrisegment, IoT-lösningar för volymmarknad, samt Hem och små företag.

Den tidigare Telia-toppdirektören Erik Hallberg, ny vd och koncernchef för hela Netmore Group, har tidigare varit styrelseordförande för Blink Services. Rikard Slunga blir istället vd för dotterbolaget Netmore AB.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561