NYHETSARKIVET
11 jun 2019 12:41
EQT Infrastructure ser stor potential och fokuserar på tillväxt
EQT:s infrastrukturfond Infrastructure IV som nu köper IP-Only ser en stor potential i bolaget. Det skriver man i ett pressmeddelande i dag.

"EQT Infrastructure kommer att fortsätta att stödja utvecklingen av IP-Only och realisera full potential. Detta kommer att medföra fortsatt fokus på tillväxt, full kommersialisering av bolagets omfattande tillgångar i fibernät samt operativ och digital excellens. Inom konsumentområdet är huvudprioriteten att fortsätta leverera den befintliga nätverksexpansionen och dess förtätningsplaner. Inom Enterprise-segmentet har företaget en stor återstående potential att adressera de cirka 40 000 affärslokaler som ligger inom eller nära nätet och vidareutveckla kunderbjudandet", skriver bolaget i sitt pressmeddelande.

"EQT Infrastructure har en solid erfarenhet av att utveckla starka fibertillgångar både i Norden och globalt, och vi är imponerade av den tillväxt som IP-Only har uppnått under de senaste åren. IP-Only har utvecklats till ett infrastrukturföretag med en utmärkt position på marknaden och kommer att fortsätta att stödja digitalisering av hushåll och företag under de kommande åren", säger Masoud Homayoun, ansvarig partner på EQT Infrastructure, i en kommentar.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561