NYHETSARKIVET
12 jun 2019 12:29
Telia storsatsar på mobila familjeabonnemang
I förra veckan lanserade Telia ett nytt erbjudande för mobilabonnemang på privatmarknaden och förutom att man har rensat upp och renodlat bland erbjudandena har man nu lanserat ett abonnemang med obegränsad mobildata. Men det stora fokuset i det nya erbjudandet är att få kunderna att samla mer engagemang hos operatören, därför inför man nu en aggressivt prissatt familjeprisplan.

– Det ska vara bra att samla sina abonnemang hos Telia. Sedan tidigare får Teliakunder välja mellan mer surf på mobilabonnemang eller snabbare surf på bredbandet om man är bredband- och mobilkund hos Telia. Och det lönar sig också självklart om man samlar familjens mobilabonnemang. Ju mer du samlar desto bättre blir det, säger Vahdat Zehtab, affärsansvarig för konsumentmarknaden mobilt, till Telekomnyheterna.

Just nu kör Telia dessutom en kampanj där man får ytterligare rabatt på extraanvändare vilket innebär att en familj på fyra personer kan komma undan med 184 kr per abonnemang, månad och person.

- Jag tycker att vi har ett starkt erbjudande där vi vill vara som mest relevanta, bland de som samlar sina engagemang hos Telia. Vi vill hellre prata om engagemang än abonnemang, säger Vahdat Zehtab.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561