NYHETSARKIVET
28 okt 2019 12:30
Tre på offensiven med familjepaket för alla
Mobiloperatören Tre är sist in på marknaden för familjepaket och lanserar i dag det mest offensiva erbjudandet av alla på den svenska marknaden. För 99 kr per månad kan man lägga till upp till fem användare.

– I det här bolagets 16-åriga historia har vi framförallt riktat oss mot singelanvändare. I dag har en fjärdedel av abonnenterna på marknaden någon typ av familjeabonnemang och därför är det kul för oss att rikta ögonen på denna nya marknad där konkurrenterna krattat manegen åt oss, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Tre, som tidigare även varit med och tagit fram Telias familjepaketering, till Telekomnyheterna.

TN: Det här måste vara ett bra sätt för er att få in sim only-kunder i Tre-kundstocken.

– Ja, Tre har varit grymt slagkraftiga på abonnemang kombinerat med hårdvara, men marknaden har förändrats och i dag är livslängden på mobiltelefoner uppe i närmare 36 månader, vilket påverkar vår affär. Och även om det kan se ut som att arpu minskar genom ett sånt här erbjudande så innebär det samtidigt att kunderna adderar mer data, köper mer prylar och stannar längre, vilket är positiva effekter, säger Rune Pedersen.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561