NYHETSARKIVET
8 nov 2019 11:34
Qall byter namn till Verbal den 2 december
Mobiloperatören Qall planerar att byta namn till Verbal den 2 december. Det kan Telekomnyheterna avslöja. Namnbytet är resultatet av en större förändringsresa som påbörjades för tre år sedan, när bolaget bestämde sig för att göra skillnad och arbeta mer på kundens villkor.

Fram till nu har man testat det nya konceptet fullt ut med varumärket Freedom Fighters, där man sålt helt utan bindningstider och uppsägningstider.

- Nu tar vi konceptet fullt ut och markerar förändringen genom att slå samman Qall med Freedom Fighters och byter namn till Verbal, säger Jonas Lindgren, vd för bolaget, till Telekomnyheterna.

Tanken är att Verbal genom en app, som är under utveckling ska kunna lägga alltmer kontroll i händerna direkt på sina företagskunder.

- Med vår app, där man i dag bara kan kolla sin faktura ska man som kund kunna sätta på och stänga av abonnemang, uppgradera och nedgradera datamängden i abonnemanget samt få tips. Bland annat tänker vi oss att appen ska kunna tipsa kunden om denne borde uppgradera eller nedgradera sin datapott beroende på användning. Vi tror mycket på att vara kundens bästa vän, säger Jonas Lindgren.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561