NYHETSARKIVET
5 dec 2019 12:11
Telia Sverige hämtar B2B-chef från Capgemini
Tobias Larsson, i dag vice president på Capgemini Invent, kommer från och med den 7 januari att ta över som chef för Telias svenska B2B-affär. Det meddelar operatören i dag.

I drygt tolv år, sedan augusti 2007, har Tobias Larsson varit Capgemini trogen och den senaste tiden har han bland annat ansvarat för digitalisering kopplat till 5G samt varit medlem i Capgeminis globala ledningsgrupper för telekom och affärsområdet Future of Technology.

"Det känns mycket bra att få välkomna Tobias Larsson till Telia. Hans långa erfarenhet från telekom och digitaliseringsfrågor, ur såväl ett strategiskt som ett transformationsperspektiv, är en styrka och jag ser fram emot att arbeta tillsammans för att stärka företagsaffären ytterligare", säger Anders Olsson, vd Telia Sverige, i en kommentar.

Tobias Larsson tillträder sin tjänst den 7 januari och Anna Rydergren, som varit ställföreträdande ansvarig för företagsaffären sedan i höstas, återgår då till sin ordinarie roll som Executive Change Manager i Telia Sverige.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561