NYHETSARKIVET
5 dec 2019 12:11
Telia Sverige stuvar om: Tar in tre nya i ledningsgruppen
Mindre än ett år efter sin omorganisation av den svenska ledningsgruppen stuvar Telia Sverige om strukturen och skrotar helt rollen som kommersiell chef för privatmarknaden. Istället tar man in marknadschefen Gina Azaric samt de två privatmarknadscheferna Linda Hernström, familjesegmentet, och Vahdat Zehtab, individsegmentet i ledningsgruppen.

Inom företagsmarknaden fortsätter man dock med en kommersiell chef som ansvarar för de tre segmenten Small Business, Large Business samt Public and Key, och rapporterar direkt till Sverigechefen Anders Olsson.

"För att öka fokus på den kommersiella agendan och på vårt varumärkesarbete flyttar vi in Linda Hernström, Vahdat Zehtab och Gina Azaric i den svenska ledningen", säger Anders Olsson, vd Telia Sverige i en kommentar.

I samband med omstruktureringen kommer även Carl Knudsen, chefsjurist och Head of Legal i Telia Sverige, att ersättas av Eglė Gudelytė Harvey som idag är Head of Legal Practice Group Innovation, New Tech & Content och har en bakgrund som Head of Legal i Litauen. Knudsen har utsetts till chef för Legal Practice Group Security & Technology inom Corporate Affairs.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561