NYHETSARKIVET
16 dec 2019 12:07
Tele2: Vi kan bara söka tillstånd i tvåveckorsperioder
Efter att Telekomnyheterna i fredags avslöjat att Tele2 bara laddat för att kunna frivisa Viasats sportkanaler fram till den 25 december har bolaget hört av sig och påpekat att man vill ha ett förtydligande om att det bara går att söka de tillfälliga tillstånden i tvåveckorsperioder.

"Om det behövs kommer vi naturligtvis söka för ytterligare tvåveckorsperioder. Tillståndsdurationen har därmed inget att göra med hur vi ser på längden av den pågående situationen. Med det sagt hoppas vi naturligtvis att Telia vill börja förhandla med oss så snart som möjligt, vi står alltjämt redo och är villiga att köra dag och natt tills vi har kommit överens!", skriver Tele2:s kommunikationsdirektör i ett mejl till Telekomnyheterna.

Med tanke på att Myndigheten för Press, Radio och TV hade två dagars handläggningstid för den aktuella ansökan så bör Tele2/NENT alltså begära om förlängning senast på torsdag i denna vecka för att få fortsätta sina sändningar efter den 25 december, på grund av alla helgdagar.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561