NYHETSARKIVET
6 feb 2020 12:13
Soluno BC:s ordförande tar operativ roll i expansionen
SolunoBC har tagit in Patrik Sörqvist som Group CEO för Soluno Group. Patrik har under de senaste två och ett halvt åren haft rollen som styrelseordförande i Soluno. I praktiken innebär det att han tillsammans med Soluno BC AB:s CEO Mattias Ohde kommer att driva den fortsatta tillväxten i Sverige och Europa. Mattias Ohde kvarstår som CEO för den svenska delen.

- Vår tillväxt och internationella expansion tar mycket tid och potentialen är enorm. Därför har Patrik gått in i en mer operativ roll för att stötta när det gäller internationell expansion, förvärv och strategi på en internationell spelplan, säger Mattias Ohde till Telekomnyheterna.

Soluno BC har sedan sammanslagningen av Solus BC och Uno Telefoni i början av 2017 växt från cirka 70 000 användare till att närma sig 200 000 och har idag egna bolag i Sverige och Holland samt wholesale-partners i de nordiska länderna, Tyskland och Storbritannien.

- Även om Patrik jobbar mer med internationell tillväxt och jag jobbar mer med Sverige och Norden så samarbetar vi mycket och ser det som att vi tillsammans kan maximera potentialen framåt, säger Mattias Ohde
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561