NYHETSARKIVET
12 mar 2020 12:51
Stadsnätsföreningens årskonferens i Linköping ställs in
Stadsnätsföreningens årskonferens, som skulle hållits i Linköping i nästa vecka, ställs in. Det meddelade föreningen i går kväll, till följd av regeringens beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 500 deltagare.

Just nu arbetar man febrilt inom Stadsnätsföreningen med att hitta en lösning för att genomföra konferensen senare i år.

- Vi arbetar febrilt med olika alternativa lösningar just nu och jobbar i första hand med att arrangera årskonferensen vid en alternativ tidpunkt senare i år med huvuddelen av de redan klara talarna. Det är dock svårt att få tydliga besked från konferensanläggningar när det gäller bokningsläget då hela konferensbranschen just nu skakas om ordentligt, säger Mikael Ek, vd för Svenska Stadsnätsföreningen, till Telekomnyheterna.

När det gäller föreningens årsmöte, som enligt stadgarna måste ske innan den 30 april, och som skulle genomförts i samband med konferensen, så arbetar man med en alternativ lösning.

- Där jobbar vi med en lösning för att kunna genomföra årsmötet digitalt. Till skillnad från konferensen som bygger på personliga möten och social gemenskap så går årsmötet att genomföra digitalt, säger Mikael Ek.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561