NYHETSARKIVET
12 mar 2020 12:51
Telenor Sverige stoppar alla resor och begränsar möten
Runtom i samhället skärps nu åtgärderna för att minimera spridningen av det nya coronaviruset Covid-19. Och bland operatörerna skärpte Telenor Sverige i dag sina reserestriktioner så att de även gäller alla resor inom Sverige.

- Med anledning av utvecklingen den senaste tiden så har vi skärpt reserestriktionerna ytterligare. Vi har informerat anställda om att även alla icke-kritiska affärsresor inom Sverige bör ställas in eller skjutas upp. Eventuella undantag behöver ansökas och beslutas om i samråd med närmaste chef och säkerhetsavdelningen. Vi uppmanar också alla att begränsa mängden externa fysiska möten och istället använda digitala verktyg och videokonferenser när möjligt, säger Mikko Viitala, presschef på Telenor Sverige, till Telekomnyheterna.

På Tele2 och Telia meddelar man att följer utvecklingen, men att man ännu inte har genomfört några skärpta restriktioner, jämfört med de man införde för några veckor sedan. Telekomnyheterna har sökt men inte nått Tres HR-chef Elias Berglund för information om hur de agerar.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561