NYHETSARKIVET
13 mar 2020 13:57
Telia ökar möjligheten att jobba hemma och Tre stänger dörren
Samtidigt som Tele2 nu stänger sina kontor i Sverige så utökar Telia möjligheten för sina medarbetare att arbeta hemma och Tre stoppar alla externa besök på huvudkontoret.

– Från och med måndag utökar vi möjligheten för våra medarbetare i Sverige att kunna arbeta hemifrån med undantag för våra affärskritiska funktioner som exempelvis driftövervakning och kundtjänst. Så våra kontor håller fortsatt öppet precis som vanligt, säger Irene Krohn, presschef på Telia, till Telekomnyheterna och fortsätter.

– Telia är en stor arbetsgivare och en viktig samhällsaktör. Det viktigt för oss att skydda våra medarbetare och vår affär och vi vill agera solidariskt för att minska risken för smittspridning. Med hjälp av våra tjänster och lösningar finns också alla möjligheter att jobba effektivt på distans. En förutsättning är naturligtvis att det inte påverkar våra kunder. Vi har en viktig funktion i samhället, särskilt i dessa tider när många människor kommer att vara beroende av våra tjänster. Därför är det extra viktigt att se till att vi fortsätter att ha förmågan att leverera på topp, så det kommer vi att följa väldigt noga.

Hos Tre har man stängt sitt huvudkontor för externa besök och stoppat alla event och på Telenor har man, som vi rapporterade i går, stoppat alla resor och begränsat sina möten.

Även Telekomnyheterna tillsammans med systernyhetsbreven TV-Nyheterna och Pensionsnyheterna har stängt sitt huvudkontor och alla medarbetare arbetar numera hemifrån.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561