NYHETSARKIVET
29 maj 2020 12:19
Storvarsel nära förestående på Telenor Sverige
Telenor kommer inom kort att varsla uppemot 150 anställda i den svenska verksamheten. Det erfar Telekomnyheterna från ett flertal oberoende källor. Bolaget vill i dagsläget inte bekräfta uppgifterna för Telekomnyheterna.

- När det gäller eventuella förändringar i vår verksamhet som rör personal så kommunicerar vi alltid sådana först till våra medarbetare och kommenterar inte möjliga rykten eller spekulationer. Det vi kan säga är att vi kontinuerligt ser över vår verksamhet, våra kostnader och arbetssätt för att kunna bedriva en så effektiv verksamhet som möjligt som möter kundernas behov på bästa sätt, säger Mikko Viitala, presschef på Telenor Sverige, till Telekomnyheterna.

Enligt de uppgifter Telekomnyheterna har tagit del av är det framförallt privatmarknadssegmentet som kommer att stöpas om på Telenor Sverige. I dag står den svenska konsumentmarknaden utan ordinarie chef, efter att Christian Barrou Thrane tidigare i våras lämnade bolaget för ett jobb som marknadschef för BT:s konsumentdivision i Storbritannien. Lars Thomsen, som är tillförordnad chef för den svenska konsumentmarknaden kommer den 1 augusti att tillträda som vd för Telenor i Danmark.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561