NYHETSARKIVET
13 jan 2021 12:04
Morgan Ljungberg blir ny vd för Utsikt Bredband
Det blir Morgan Ljungberg som tar över efter Jörgen Svärdh, som vd för Utsikt Bredband. Det meddelar Tekniska verken i Linköping i dag.

Närmast kommer Morgan Ljungberg från tjänsten som Deputy Operations Director och Customer Service Manager på Verisure. Tidigare har han bland annat varit vd för Securitas Sverige.

"Jag är mycket glad över att kunna presentera Morgan Ljungberg som ny vd för Utsikt Bredband och som medlem av vår koncernledning. Han besitter både den affärsmässighet och det ledarskap som krävs för att, tillsammans med alla medarbetare, fortsätta en snabb bredbandsutveckling i regionen, vilket är en förutsättning för att kunna tillvarata digitaliseringens möjligheter", säger Charlotta Sund, vd och koncernchef för Tekniska verken, i en presskommentar.

Morgan Ljungberg tillträder tjänsten den 1 februari och efterträder tidigare vd:n Jörgen Svärdh som började som marknadsdirektör på Tekniska verken den 1 oktober. Utsikt Bredbands fibernät når drygt 70 000 hushåll och företag i Linköping, Mjölby, Motala och Katrineholm.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561