NYHETSARKIVET
4 feb 2021 12:29
Kajsa Frisell blir vice vd för Th1ng inför börsnoteringen
Mindre än ett halvår efter att Kajsa Frisell anställdes som CPO, det vill säga projektchef, i Th1ngs koncernledning, kliver hon nu upp och blir vice vd i bolaget. Det meddelar Th1ng i dag.

"Det känns väldigt roligt och helt rätt att Kajsa nu går in som vice vd. Kajsa har gjort ett jättebra jobb både under sin tid i styrelsen och på en mer operativ position i bolaget. Nu vill vi att hon kliver fram och tar ett ännu större ansvar. Kajsas breda erfarenhet och gedigna kompetens kommer att vara till stor hjälp när TH1NG, i och med den planerade börsintroduktionen, går in ett nytt skede", säger Klas Westholm, vd på Th1ng, i en presskommentar.

Th1ng meddelade nyligen att man planerar att noteras på Nasdaq First North Growth Market, och i samband med det och att Kajsa Frisell blir vice vd, kommer hon nu att lämna sitt styrelseuppdrag i Th1ng.

"Jag ser fram emot att få möjlighet att ta ett större ansvar i en så spännande tid för bolaget. Nu fortsätter arbetet att tillsammans med duktiga kollegor bygga och utveckla vårt branschunika erbjudande ytterligare", säger Kajsa Frisell, i en kommentar.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561