NYHETSARKIVET
14 mar 2022 15:12
Så organiserar sig Telekområdgivarna i väntan på ny vd
Även om det fanns en plan för hur arbetet skulle gå vidare i det fall grundaren och vd:n Mattias Grafström gick bort i förtid så har det varit en tuff resa för organisationen att landa på fötter igen och fördela rollerna på ett bra sätt. Det berättar organisationens tillförordnade vd Susanna Fromhold för Telekomnyheterna.

Bara några dagar efter dödsbeskedet fick hon träda in som tillförordnad vd för organisationen efter att i flera år ha varit organisationens vice vd. Därefter, vid årsskiftet, slogs Telekområdgivarna samman med Etiska rådet för betalteletjänster, som man även delat lokal med i flera år.

- Sammanslagningen med Etiska rådet för betalteletjänster har planerats och förberetts under en längre tid och vi ser vinster för, inte minst konsumenter, att även dessa frågor hanteras av samma organisation, säger Susanna Fromhold till Telekomnyheterna.

Det innebär att Joakim Rolander, som skött Etiska rådet för betalteletjänster, nu har gått in som vice vd för Telekområdgivarna som i dag består av tio anställda. Operativ chef med ansvar för kontakt med branschen är Victoria Andersson.

Telekområdgivarna finansieras av följande bolag: Boxer, Götalandsnätet, Hi3G, Halmstads stadsnät, IP-Only, Karlstads El- och Stadsnät, Lunet, Skellefteå Kraft, Tele2, Telenor, Telia, Umenet och Viatel.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561