NYHETSARKIVET
15 mar 2022 12:04
Gabriel Edelbrock ny vd på Fiberdata efter Mats Devert
Gabriel Edelbrock har utsetts till ny vd för Transtemas dotterbolag Fiberdata och därmed tar Mats Devert, som varit bolagets vd sedan 2019, en annan roll inom Transtemas organisation där hans erfarenhet och kontaktytor kommer att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen.

- Mats har pendlat från Göteborg till Gävle, där Fiberdata har sitt säte, under tre år och det är inte hållbart i långa loppet. Därför har vi haft en dialog och en process för att hitta en vd med lokal förankring till det här jobbet. Därför känns det jättebra att vi har fått med oss Gabriel, som bor i Gävle och som är känd i branschen. Han kommer att ge oss massor av bra energi, samtidigt som vi behåller Mats i organisationen där han i sin nya roll kommer att driva ett antal av våra prioriterade projekt från vårt huvudkontor här i Göteborg, säger Henning Sveder, CFO och blivande koncernchef för Transtema, till Telekomnyheterna.

Gabriel Edelbrock kommer närmast från Atea, där han varit site manager i Gävle. Innan det har han haft olika chefsroller inom ÅF, Etteplan, Telia och OpenNet.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561