Om nyhetsbrevet Telekomnyheterna

Telekomnyheterna ges ut av det nystartade förlaget Exakt Media AB, som även ger ut Pensionsnyheterna.

Kontaktuppgifter till medarbetarna är:

Mats Sjödin
Redaktör Telekomnyheterna
0707-97 36 86
mats.sjodin@exaktmedia.se

Malin Svenberg
Vd och ansvarig utgivare
0704-33 23 40
malin.svenberg@exaktmedia.se

Mikael Nyman
Redaktör Pensionsnyheterna
0705-42 96 95
mikael.nyman@exaktmedia.se
Hej och varmt välkommen till Telekomnyheterna!

Telekomnyheterna är ett helt nystartat nyhetsbrev som fokuserar på den svenska telekommarknaden. Nyhetsbrevet finns till för Dig som vill hålla koll på vad som händer i branschen, och vara säker på att ligga steget före när det gäller att hålla Dig välinformerad.

Redaktör för nyhetsbrevet är ekonomijournalisten Mats Sjödin, som har mycket lång erfarenhet av att bevaka telekombranschen, senast som redaktör för nyhetsbrevet Telekom Online och dessförinnan på Tidningen Mobil.

Telekomnyheterna är ett e-postat nyhetsbrev som utkommer varje vardag. Som ett komplement skickas även en fördjupande rapport som pdf en gång per månad. Nyhetsbreven innehåller till största delen unikt egenproducerat material, som fokuserar helt på affärsinformation om telekombranschen. Många av våra nyheter hittar Du aldrig i bredare media, och Mats Sjödins gedigna kunskap om branschen gör att nyheterna kan sättas i ett större sammanhang, där komplicerade frågor görs begripliga. Du kan också vara säker på att det som skrivs är sakligt, korrekt och relevant.

Vi vill att Du ska kunna hålla dig välinformerad och ligga steget före i det som händer när det händer. Nyhetsbrevet kommer därför naturligtvis ut med kostnadsfria extrautgåvor vid större händelser.

Utgivningen startar i början av augusti, men du kan redan nu teckna en prenumeration genom att skicka ett mejl till mats.sjodin@exaktmedia.se. Den första månaden är gratis, sedan kostar nyhetsbrevet 745 kr per månad (exkl moms). Är ni flera personer på samma arbetsplats som vill ha nyhetsbrevet är ni varmt välkomna att kontakta oss för specialpris.

Vi hoppas att få välkomna Dig som prenumerant!

Bästa hälsningar
Mats, Malin och Mikael
Planer för hösten

Utgivningen av Telekomnyheterna startar den 6 augusti.

Under hösten kommer vi även att publicera ett sökbart textarkiv där Du som prenumerant kan läsa gamla artiklar kostnadsfritt.

Vi siktar även på att göra aktualitetsseminarier om ämnen som berör Dig.

En "riktig" hemsida kommer att lanseras senare under året.
Vill Du veta mer om Exakt Media eller Pensionsnyheterna, besök respektive länk nedan.

Exakt Media »
Pensionsnyheterna »
Exakt Media AB · Box 38057 · 100 64 Stockholm