Om Telekomnyheterna
Telekomnyheterna är marknadens vassaste affärsnyhetsbrev för beslutsfattare inom telekombranschen. Ingen annan har, och ger, så bra koll på den svenska telekombranschen som Telekomnyheterna. Nyhetsbrevet etablerades redan 2007 och har därmed etablerat en unik insyn och kunskap om den svenska telekommarknaden. Huvudfokus är telekomoperatörernas verksamheter, vilket innebär att vi även bevakar underleverantörer, myndigheter samt organisationer och deras aktiviteter. Vår insyn i de regulatoriska frågorna - hur lagar och regler skapas, utvecklas och efterföljs - är särklassig. Nyhetsbrevets analyser i viktiga frågor citeras ofta i andra media, såväl nationellt som internationellt.

Det är ingen slump att så gott som alla större telekomoperatörers ledningsgrupper läser Telekomnyheterna. Vår målsättning med nyhetsbrevet är att skapa så mycket affärsnytta som möjligt för våra kunder. Därför delar vi ofta med oss av originaldokument såsom överklaganden, domar, årsredovisningar och brev till myndigheter som vi får del av. Dessutom har våra kunder fri tillgång till vårt unika textarkiv som innehåller ca 30 000 artiklar.

Telekomnyheterna är ett dagligt nyhetsbrev som kommer ut vid lunchtid och extrautgåvor vid större händelser. Det hjälper dig som beslutsfattare inom telekombranschen att hålla dig uppdaterad för att fatta rätt affärsbeslut i rätt tid. Utöver nyhetsbrevet arrangerar vi regelbundet seminarier och nätverksträffar.

Chefredaktör för nyhetsbrevet är Mats Roesgaard Sjödin som har bevakat den svenska telekommarknaden professionellt i drygt 25 år.

Sedan starten i augusti 2007 har Telekomnyheterna bidragit med expertanalyser och citerats av bland andra SVT, TV4, Sveriges Radio, Dagens Industri, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Affärsvärlden, Bloomberg, Forbes och CNN.

Sedan den 1 juli 2022 ges Telekomnyheterna ut av det oberoende nyhetsförlaget Telekomnyheterna i Sverige AB.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108