NYHETSARKIVET
25 okt 2022 14:59
Andrew Barron föreslås ta över ordförandeklubban i Tele2
Com Hems tidigare styrelseordförande Andrew Barron föreslås ta över som ny styrelseordförande för Tele2 efter att den nuvarande ordföranden Carla Smits-Nusteling har beslutat att inte ställa upp för omval. Det skriver Tele2 i ett pressmeddelande från i går.

Andrew Barron, som varit vice styrelseordförande i Tele2 sedan 2019, var tidigare styrelseordförande i Com Hem. Han är för närvarande även styrelseledamot i Verisure, Openreach och Astound Broadband.

"Vi är väldigt glada över att kunna föreslå Andrew som Tele2s nya styrelseordförande. Andrew har varit en aktiv och uppskattad medlem i styrelsen under de senaste fem åren, och tillfört sin stora erfarenhet och gedigna förståelse för telekom- och bredbandssektorn. Han har gjort ett utmärkt arbete som ordförande i ersättningsutskottet och bidragit till en inkluderande och högpresterande kultur i styrelsen i sin roll som vice styrelseordförande. Vi är övertygade om att Andrew kommer bli en utmärkt styrelseordförande för Tele2 och bidra med såväl kontinuitet som med ett framåtblickande ledarskap", säger Anna Stenberg, ordförande i valberedningen, i en kommentar.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108