NYHETSARKIVET
23 nov 2022 12:48
Tele2 rekryterar Nordeas kommunikationschef
Knappt två månader efter att Tele2 presenterade Klarnas Johan Gustafsson som ny kommunikationsdirektör, nu har operatören dessutom rekryterat Jenny Garneij, i dag chef för Group Corporate Communications på Nordea. Men hon ska, enligt dagens pressmeddelande inte jobba med kommunikation, utan ta över rollen som Executive Vice President People & Change efter Karin Svensson.

Jenny Garneij har varit på Nordea i drygt fyra år och arbetade innan det som Chief Human Capital & Communications Officer på Nordnet. Hon har även arbetat med kommunikation på SEB. Hon tillträder rollen som Executive Vice President People & Change senast den 8 maj 2023 och blir medlem i koncernledningen och rapporterar till VD Kjell Johnsen.

Karin Svensson lämnar Tele2 efter fyra år som EVP People & Change.

"Jag vill tacka Karin för hennes engagemang och för hennes insatser under mer än fyra år på Tele2. Under hennes tid på Tele2 har Karins kunskap och expertis varit mycket uppskattad och hennes insatser efter sammanslagningen av Com Hem och Tele2 var särskilt viktiga för att omvandla vår HR-funktion och att lägga grunden till den kultur som Tele2 har idag", avslutar Kjell Johnsen, vd och koncernchef för Tele2, i en presskommentar.
TIPSA EN VÄN
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108