NYHETSARKIVET
16 jan 2023 13:28
Ola Rembe tar över Telias kommunikation och varumärke
Telia har utsett Ola Rembe till Senior Vice President, Head of Communications, Brand and Sustainability och medlem av bolagets koncernledning. Det meddelar bolaget i dag.

Tillsättningen innebär att Rachel Samrén, Senior Vice President, Chief External Affairs and Trust Officer, lämnar Telia och att Per Carleö, som är Senior Vice President, Head of Brand, petas ner från koncernledningen och istället får rapportera till Ola Rembe.

”Telias roll i att förse Norden och Baltikum med regionens säkraste och mest pålitliga digitala uppkoppling har aldrig varit viktigare. Det gläder mig att välkomna Ola Rembe till vår koncernledning. Med sin sektorkunskap och erfarenhet från Ericsson och senast som partner på Kekst CNC, kommer han att spela en avgörande roll i att kommunicera hela bredden och potentialen av Telias ledande nätverk och tjänsteerbjudanden, samtidigt som han leder vårt bidrag mot en klimatneutral framtid”, säger Allison Kirkby, vd och koncernchef för Telia, i en presskommentar.

Innan Ola Rembe tillträdde som partner på JKL/Kekst CNC för tre år sedan var han på Ericsson i 15 år. Den sista tiden som vice president Brand and Communications.

För en månad sedan, den 15 december, meddelade Ericsson att man har utsett Telias tidigare kommunikationsdirektör Peter Borsos till ny Head of External Relations.

Vem har sagt att telekombranschen är en ankdamm?
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108