NYHETSARKIVET
7 jun 2023 11:25
Bredband2 flyttar fakturatjänsterna från Payex till Billogram
Bredband2 ska flytta över sin fakturering från Swedbanks betaltjänstebolag Payex till faktura- och betalplattformen Billogram. Det står klart sedan Billogram i dag har meddelat att man vunnit avtal med Bredband2, som är Sveriges tredje största bredbandsoperatör.

- Det här är vår största kund bland de svenska telekomoperatörerna. De vill göra en transformation som innebär att kundupplevelsen blir bättre, samtidigt som de kan öka sin crossell och upsell, säger Tom Hedman, Head of Strategic Sales på Billogram, till Telekomnyheterna.

"Vi är glada att med det här samarbetet kunna göra våra kunders digitala vardag ännu smidigare. Vi ser en stor variation av önskemål kring fakturering och betalningslösningar. Med Billograms plattform kan vi nu möta dessa behov och samtidigt öka vår interna effektivitet. Det är en riktig win-win för båda parter, och ett stort värde för kunderna att kring-upplevelserna runt våra tjänster är lika smidiga som tjänsterna själva", säger Edit Lagercrantz, Ekonomichef Controlling på Bredband2, i en presskommentar.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108