NYHETSARKIVET
16 jun 2023 12:12
Infranode tar in Skålberg och Jardfelt som seniora rådgivare
Infrastrukturinvesteraren Infranode plockar in två nya seniora rådgivare. Krister Skålberg ansluter för att bidra med kompetens kring digital infrastruktur, då han har en lång erfarenhet från teknik-, media- och telekomsektorn. De senaste fem åren har han hjälpt bygga upp ett tekniskt team inom EY:s nordiska strategi- och transaktionstjänster. Han har dessutom haft chefsposition i flera börsnoterade bolag.

"Krister kommer främst att vara styrelsemedlem och rådgivare för våra befintliga digitala tillgångar, men kommer även att bidra i utvärderingsprocessen för nya investeringsmöjligheter", säger Infranods head of asset management Martin Ekström i en kommentar.

Den andra rådgivaren är Ulrika Jardfelt, som tar med sig erfarenhet av energi- och fastighetsbranschen. Senast var hon chef för affärsverksamheten business area heat på Vattenfall, men har även varit chef på E.ON och vd för Svensk Fjärrvärme. Utöver det har hon också varit sekreterare med ansvar för energi- och klimatfrågor på Näringsdepartementet.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108