NYHETSARKIVET
17 jul 2023 12:57
GlobalConnect och Fortinet utökar samarbete
GlobalConnect, utökar sitt samarbete med cybersäkerhetsbolaget Fortinet. Det innebär att GlobalConnect ska integrera fler av cybersäkerhetsbolagets tjänster i sin lösning SmartConnect. SmartConnect beskrivs som en lösning som samlar alla nätverksprodukter under ett tak.

Bland lösningarna som ska integreras nu är Fortinet Secure SD-WAN, Wired & Wireless LAN och Enhanced Security och dessa ska via SmartConnect erbjudas kunder i Sverige, Norge, Finland men snart även i Danmark.

"Genom att integrera våra lösningar i en enda plattform som stöds av Fortinets branschledande säkra nätverkslösningar, gör GlobalConnect det möjligt för kunder att ha en säker “arbeta var som helst” -strategi. Det görs enkelt genom att man distribuerar lösningar som kan skydda användare oavsett var de befinner sig. Samarbetet kommer vara en stor tillgång för alla våra kunder, inte minst med tanke på att cyberhoten ökat avsevärt under de senaste åren", säger Yan Zheng, SVP Product and Development på GlobalConnect i en kommentar.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108