NYHETSARKIVET
8 feb 2024 11:21
Regina Donato Dahlström ny chef för Equinix Sverige
GlobalConnects tidigare sverige- och finlandschef Regina Donato Dahlström har utsetts till ny vd för datacenterbolaget Equinix svenska verksamhet. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande i dag.

"Jag är glad över att välkomna Regina som ny vd för Equinix i Sverige. Regina kommer att spela en avgörande roll för att stödja både lokala företag och multinationella företag. med sina globala expansioner och ambitioner genom Platform Equinix. Med Sveriges enorma tillväxtpotential och innovativa verksamheter kommer hon att gå i spetsen för teamet och föra sitt fokus, energi och entusiasm till rollen att bli en nyckelröst i den digitala infrastrukturbranschen", säger Judith Gardiner, Vice President för tillväxt och tillväxtmarknader på Equinix Inc, i en presskommentar.

Regina Donato Dahlström har tidigare bland annat varit vd för Halebop och chef för Cloud & Networking inom Enterprise Solutions på Telia. Hon är även styrelseordförande i satellit-tjänstebolaget Ovzon.

Equinix Sweden AB, med sina 37 anställda, hade 2022 en omsättning på 1 233,7 miljoner kr och redovisade ett rörelseresultat på 267,7 miljoner kr.
Telekomnyheterna i Sverige AB
Domgärdesvägen 1
134 69 Ingarö
info@telekomnyheterna.se
www.telekomnyheterna.se
Orgnr: 559344-5108